Joc Hotel frenesi 2
Inici >

Hotel frenesi 2

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Hotel frenesi 2

Com es juga al joc?
joc++001

Hotel frenesi 2Ets la gerent d´un hotel amb molta feina, has d´estar pendent dels clients en tot moment i satisfer-los amb tot el que demanin personalment.

Com es juga? Porta als clients on demanin, primer a la recepció, a l´habitació, el restaurant, la piscina, les botigues... ho has de fer tu, per tant has d´estar sempre en el mateix lloc on estiguin ells, si cal hauràs de pujar i baixar amb ascensor. Per cada nivell es demana un mínim de benefici, així que abans que s´acabi el temps hauràs d´aconseguir els diners per poder passar al següent nivell.

Etiquetes: hotel frenesí simulació

· Jocs de simulació · Jocs per a nenes

A Fer Frenesí Gerent Hotel ós Per Simulació So


Més jocs semblants a Hotel frenesi 2
Hotel frenesi 2 en altres idiomes


El joc Hotel frenesi 2 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Hotel frenesi 2 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Hotel frenesi 2, donc bé, aqui tens les instruccions: Porta als clients on demanin, primer a la recepció, a l´habitació, el restaurant, la piscina, les botigues... ho has de fer tu, per tant has d´estar sempre en el mateix lloc on estiguin ells, si cal hauràs de pujar i baixar amb ascensor. Per cada nivell es demana un mínim de benefici, així que abans que s´acabi el temps hauràs d´aconseguir els diners per poder passar al següent nivell..