Joc HelicÚpter de salvament
Inici >

HelicÚpter de salvament

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

HelicÚpter de salvament

Com es juga al joc?
joc++001

HelicÚpter de salvamentEts el pilot dīun helicÚpter de salvament que ha de realitzar una sŤrie de sortides per recollir a la gent perduda o atrapada en difŪcils situacions i els has de portar sans i estalvis a la base.

Com es juga? Mou līhelicÚpter amb les fletxes del teclat de la dreta i līesquerra i prem la barra de līespai en el moment que estiguis sobre una vŪctima i la vulguis rescatar sense que līaparell pateixi cap desperfecte. Quan tinguis totes les persones dins līhelicÚpter torna a la base abans del temps lŪmit.

Etiquetes: conduir helicÚpter salvar

Jocs de simulaciů

A Conduir HelicÚpter Or Per Pilot Recollir Salvar Ser So


Mťs jocs semblants a HelicÚpter de salvament
HelicÚpter de salvament en altres idiomes


El joc HelicÚpter de salvament ťs un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal∑lar res, perquŤ HelicÚpter de salvament ťs un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a HelicÚpter de salvament, donc bť, aqui tens les instruccions: Mou līhelicÚpter amb les fletxes del teclat de la dreta i līesquerra i prem la barra de līespai en el moment que estiguis sobre una vŪctima i la vulguis rescatar sense que līaparell pateixi cap desperfecte. Quan tinguis totes les persones dins līhelicÚpter torna a la base abans del temps lŪmit..