Joc Guitar hero 2
Inici >

Guitar hero 2

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Guitar hero 2

Com es juga al joc?
joc++001

Guitar hero 2Si sempre has volgut ser un veritable roquer i aprendre a tocar la guitarra, ara podràs pracaticar amb el joc Guitar Hero 2.

Com es juga? Observa les nores de colors com van baixant per la rampa de la dreta i mira les lletres que hi ha sota cada color, hauràs de prémer la lletra corresponent a la nota just en el moment en que aquesta passi per sobre de la rodona corresponent. Si la teva coordinació es bona i sumes suficients punts, podràs pujar de nivell.

Etiquetes: guitar hero 2 guitarra tocar música

· Jocs de música

A Aprendre Guitar hero 2 Guitarra Joc Musica Ser Tocar


Més jocs semblants a Guitar hero 2
Guitar hero 2 en altres idiomes


El joc Guitar hero 2 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Guitar hero 2 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Guitar hero 2, donc bé, aqui tens les instruccions: Observa les nores de colors com van baixant per la rampa de la dreta i mira les lletres que hi ha sota cada color, hauràs de prémer la lletra corresponent a la nota just en el moment en que aquesta passi per sobre de la rodona corresponent. Si la teva coordinació es bona i sumes suficients punts, podràs pujar de nivell..