Joc Guerra de cartes
Inici >

Guerra de cartes

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Guerra de cartes

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Guerra de cartesHi ha dos bàndols que han de defensar la seva fortalesa i atacar la del seu enemic. Tu ets el capità del a guàrdia d´un dels bàndols que dirigeixes la batalla per tal d´acabar amb el teu enemic.

Com es juga? Escull una de les cartes que tens davant per atacar al teu adversari o per defensar el teu castell. Després serà el torn del teu enemic i guanyarà el que aconsegueixi que l´altre es quedi sense forces. Després de cada batalla podràs comprar nous soldats, armes i defenses per la propera batalla.

Etiquetes: batalla lluita cartes defensar defensa guerra atacar acció

· Jocs acció · Jocs de cartes

A Acció Atac Atacar Batalla Capità Cartes Defensa Defensar Fortalesa Guardià Guerra Les Lluita Or ós Per Talla


Més jocs semblants a Guerra de cartes
Guerra de cartes en altres idiomes


El joc Guerra de cartes és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Guerra de cartes és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Guerra de cartes, donc bé, aqui tens les instruccions: Escull una de les cartes que tens davant per atacar al teu adversari o per defensar el teu castell. Després serà el torn del teu enemic i guanyarà el que aconsegueixi que l´altre es quedi sense forces. Després de cada batalla podràs comprar nous soldats, armes i defenses per la propera batalla..