Joc Guerra de boles de neu
Inici >

Guerra de boles de neu

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Guerra de boles de neu

Com es juga al joc?
joc++001

Guerra de boles de neuUn sol nen contra tots els altres que el molesten. Ha decidit llençar-los boles de neu perquè el deixin tranquil, però els altres també s´hi tornen, així que hauràs de tenir punteria i ser molt ràpid per vèncer a tots

Com es juga? Primer clica per sota de la línia de punts per col.locar-te en el millor lloc per llençar les boles. Després clica en el moment en que la fletxa que va sola de dreta a esquerra, estigui en el punt en que creus que pot ser el correcte per llençar la bola, si els altres nens et llencen boles, corre per recollir-les i en tindràs més. Si passa el temps i no has tocat a tots els altres nens o et toquen massa vegades, perdràs i no passaràs al següent nivell, però si ho fas bé, correràs fins al següent punt.

Etiquetes: nadal boles neu acció disparar punteria

· Jocs acció · Jocs habilitat

A Acció Acció disparar Boles Dispara Disparar Guerra Les Llençar Nadal Neu Or ós Per Punteria Ràpid Ser So Sol Spa


Més jocs semblants a Guerra de boles de neu
Guerra de boles de neu en altres idiomes


El joc Guerra de boles de neu és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Guerra de boles de neu és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Guerra de boles de neu, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer clica per sota de la línia de punts per col.locar-te en el millor lloc per llençar les boles. Després clica en el moment en que la fletxa que va sola de dreta a esquerra, estigui en el punt en que creus que pot ser el correcte per llençar la bola, si els altres nens et llencen boles, corre per recollir-les i en tindràs més. Si passa el temps i no has tocat a tots els altres nens o et toquen massa vegades, perdràs i no passaràs al següent nivell, però si ho fas bé, correràs fins al següent punt..