Joc Gerres
Inici >

Gerres

joc++001

GerresL´objectiu és aconseguir que totes les gerres s´omplin i desapareguin del panell.

Com es juga? Clica primer en una de les gerres que estiguin totalment plenes i això farà que es destrueixen i al mateix temps n´omplin de mig buides i destrueixin altres que estan totalment plenes. Continua clicant sobre les altres gerres plenes fins que no en quedi cap. Passa el ratolí per sobre de les mini gerres giratòries per tenir més clics i en el moment en que no tinguis més clics per fer, s´haurà acabat el joc.

Etiquetes: puzzle egipte gerres

· Jocs de puzzles

A Cons Egipte Gerres Les Panell Pare Puzzle


Més jocs semblants a Gerres
Gerres en altres idiomes


El joc Gerres és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Gerres és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Gerres, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica primer en una de les gerres que estiguin totalment plenes i això farà que es destrueixen i al mateix temps n´omplin de mig buides i destrueixin altres que estan totalment plenes. Continua clicant sobre les altres gerres plenes fins que no en quedi cap. Passa el ratolí per sobre de les mini gerres giratòries per tenir més clics i en el moment en que no tinguis més clics per fer, s´haurà acabat el joc..