Joc Gala hotel
Inici >

Gala hotel

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Gala hotel

Com es juga al joc?
>
joc++001

Gala hotelAquest hotel té moltes habitacions i els seus hostes tenen necessitats a cada moment que s´han de satisfer.

Com es juga? Primer despenja el telèfon i envia a uns dels treballadors que estigui lliure en aquell moment a l´habitació que necessiti alguna cosa. Es pot donar el cas que tots els treballadors estiguin ocupats en el moment en que soni el telèfon. T´hauràs d´esperar a que la persona de la recepció estigui al taulell per agafar-lo. L´objectiu és tenir a tos els clients content i que la barra de la dreta estigui sempre en verd.

Etiquetes: simulació Gala hotel jocs per nenes jocs gratis

· Jocs de simulació · Jocs per a nenes

A Fer Gala hotel Gratis Habitació Habitacions Hotel Joc Jocs gratis Jocs per nenes Nenes ós Per Quest Simulació


Més jocs semblants a Gala hotel
Gala hotel en altres idiomes


El joc Gala hotel és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Gala hotel és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Gala hotel, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer despenja el telèfon i envia a uns dels treballadors que estigui lliure en aquell moment a l´habitació que necessiti alguna cosa. Es pot donar el cas que tots els treballadors estiguin ocupats en el moment en que soni el telèfon. T´hauràs d´esperar a que la persona de la recepció estigui al taulell per agafar-lo. L´objectiu és tenir a tos els clients content i que la barra de la dreta estigui sempre en verd..