Joc Fufu vertical
Inici >

Fufu vertical

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Fufu vertical

Com es juga al joc?
joc++001

Fufu verticalHi ha dos tipus de Fufu, els grocs i els liles i el que tu has d´aconseguir és que hi hagi una línia de cada color alternativament o que tots siguin del mateix color.

Com es juga? Per canviar els Fufu de color, has de passar per sobre amb el ratolí sense aixecar el dit i arrossegar la línia que els uneix fins al final, quan deixis anar el ratolí tots aquells que hagis tocat canviar de color i si ho has fet correctament podràs passar al següent nivell, si no has canviat correctament els Fufu, hauràs de provar-ho de nou.

Etiquetes: puzzle fufu colors groc lila

· Jocs de puzzles

A Color Colors Cons Fufu Groc Les Lila Línia Or ós Puzzle


Més jocs semblants a Fufu vertical
Fufu vertical en altres idiomes


El joc Fufu vertical és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Fufu vertical és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Fufu vertical, donc bé, aqui tens les instruccions: Per canviar els Fufu de color, has de passar per sobre amb el ratolí sense aixecar el dit i arrossegar la línia que els uneix fins al final, quan deixis anar el ratolí tots aquells que hagis tocat canviar de color i si ho has fet correctament podràs passar al següent nivell, si no has canviat correctament els Fufu, hauràs de provar-ho de nou..