Joc Frobot
Inici >

Frobot

joc++001

FrobotUn joc d´habilitat i punteria on l´objectiu és aconseguir que amb uns tirs de pilota les altes que estan al taulell surtin fora d´ell.

Com es juga? Tens un temps limitat i unes tirades limitades, has d´aconseguir que abans de que s´acabi alguna de les dues coses totes les pilotes que hi ha dins el taulell estiguin fora. Primer mou la pistola al voltant de les línia de punts, clica i mou-lo en la posició que creus que ha d´estar per treure el màxim número de boles del taulell quan disparis la bola, tira darrera el ratolí per donar impuls a la bola de la pistola i deixa anar el botó esquerra del ratolí. Si ho fas bé podràs passar al següent nivell.

Etiquetes: puntaria disparar boles puzzle habilitat

· Jocs habilitat · Jocs de puzzles

A Boles Cons Dispara Disparar Habilitat Joc Les Or Pilot Pilota Puntaria Punteria Puzzle Robot Spa Taulell


Més jocs semblants a Frobot
Frobot en altres idiomes


El joc Frobot és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Frobot és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Frobot, donc bé, aqui tens les instruccions: Tens un temps limitat i unes tirades limitades, has d´aconseguir que abans de que s´acabi alguna de les dues coses totes les pilotes que hi ha dins el taulell estiguin fora. Primer mou la pistola al voltant de les línia de punts, clica i mou-lo en la posició que creus que ha d´estar per treure el màxim número de boles del taulell quan disparis la bola, tira darrera el ratolí per donar impuls a la bola de la pistola i deixa anar el botó esquerra del ratolí. Si ho fas bé podràs passar al següent nivell..