Joc Formula Racer 2012
Inici >

Formula Racer 2012

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Formula Racer 2012

Com es juga al joc?
joc++001

Formula Racer 2012Córrer en una autèntica cursa de fórmula 1, on podràs canviar de model de cotxe i de circuit en cada ronda.

Com es juga? Condueix el cotxe amb les fletxes del teclat: per accelerar la fletxa de dalt, per girar a la dreta la fletxa de la dreta i per girar a l´esquerra la fletxa de l´esquerra. Si avances posicions i quedes en un bon lloc al final de la cursa, guanyaràs diners que faran que tinguis models de cotxes nous per canviar i circuits diferents per córrer les següents carreres.

Etiquetes: carreres cotxes conduir cursa formula 1

· Jocs de cotxes

A Carreres Circ Circuit Conduir Córrer Cotxe Cotxes Cursa Formula 1 Or


Més jocs semblants a Formula Racer 2012
Formula Racer 2012 en altres idiomes


El joc Formula Racer 2012 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Formula Racer 2012 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Formula Racer 2012, donc bé, aqui tens les instruccions: Condueix el cotxe amb les fletxes del teclat: per accelerar la fletxa de dalt, per girar a la dreta la fletxa de la dreta i per girar a l´esquerra la fletxa de l´esquerra. Si avances posicions i quedes en un bon lloc al final de la cursa, guanyaràs diners que faran que tinguis models de cotxes nous per canviar i circuits diferents per córrer les següents carreres..