Joc Five Nights at Freddy´s
Inici >

Five Nights at Freddy´s

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Five Nights at Freddy´s

Com es juga al joc?
joc++001

Five Nights at Freddy´sAquest és un joc de terror en el qual controlaràs a Mike Schmidt, un guàrdia de seguretat d´una pizzeria on cada nit els ninots reviuen i recorren el restaurant convertits en assassins desequilibrats, desitjant venjar la seva penosa existencia. Vigila els passadissos amb les càmeres de seguretat perquè no et matin.

Com es juga? Vigila les càmera de la part inferior dreta i ves canviant de càmeres perquè els animatronics no s´acosti a la teva sala. Si s´acosten molt, a l´esquerra tens uns botons que t´ajudaran a que no entrin.

Etiquetes: Monstres restaurant por aventura

· Jocs acció · Jocs aventures · Jocs escape · Jocs estratègia · Jocs de simulacióMés jocs semblants a Five Nights at Freddy´s
Five Nights at Freddy´s en altres idiomes


El joc Five Nights at Freddy´s és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Five Nights at Freddy´s és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Five Nights at Freddy´s, donc bé, aqui tens les instruccions: Vigila les càmera de la part inferior dreta i ves canviant de càmeres perquè els animatronics no s´acosti a la teva sala. Si s´acosten molt, a l´esquerra tens uns botons que t´ajudaran a que no entrin..