Joc Fireboy i Watergirl en el temple del foc
Inici >

Fireboy i Watergirl en el temple del foc

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Fireboy i Watergirl en el temple del foc

Com es juga al joc?
joc++001

Fireboy i Watergirl en el temple del focUna nova aventura de la gran parella de foc i aigua, aquesta vegada estan en el temple del foc.

Com es juga? L´objectiu de cada nivell és aconseguir tots els diamants que hi ha repartits pel temple i en moltes ocasions la parella composta per Fireboy i Watergirl hauran de treballar en equip per aconseguir-ho. Mou a Fireboy amb les fletxes del teclat i a Watergirl amb les lletres A, D, W. En el moment en que cadascú hagi recollit els diamantes del seu color i arribin a les portes corresponent, podràs passar de nivell

Etiquetes: plataforma Fireboy i Watergirl habilitat

· Jocs de plataformes

A Aigua Aventura Fireboy Fireboy i watergirl Foc Forma Habilitat Or Pare Parella Plataforma Quest Temple Vent Watergirl


Més jocs semblants a Fireboy i Watergirl en el temple del foc
Fireboy i Watergirl en el temple del foc en altres idiomes


El joc Fireboy i Watergirl en el temple del foc és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Fireboy i Watergirl en el temple del foc és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Fireboy i Watergirl en el temple del foc, donc bé, aqui tens les instruccions: L´objectiu de cada nivell és aconseguir tots els diamants que hi ha repartits pel temple i en moltes ocasions la parella composta per Fireboy i Watergirl hauran de treballar en equip per aconseguir-ho. Mou a Fireboy amb les fletxes del teclat i a Watergirl amb les lletres A, D, W. En el moment en que cadascú hagi recollit els diamantes del seu color i arribin a les portes corresponent, podràs passar de nivell.