Joc Fireboy i Watergirl 3
Inici >

Fireboy i Watergirl 3

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Fireboy i Watergirl 3

Com es juga al joc?
joc++001

Fireboy i Watergirl 3Fireboy i Watergirl han de treballar en equipo per aconseguir totes les pedres precioses i apoder sortir del temple de gel

Com es juga? Mou a Fireboy amb les fletxes i a Watergirl amb les lletres A, D, W. Cadascun d´ells pot passar pel seu element sense prendre mal però en alguns casos hauran d´esquivar allò que els pot impedir avançar i serà aquí quan l´altre membre del grup haurà d´ajudar-lo.

Etiquetes: Fireboy i Watergirl 3 plataforma enginy estratègia temple de gel

· Jocs de plataformes · Jocs habilitat · Jocs estratègia

A Ball Ballar Cons Enginy Estratègia Fireboy Fireboy i watergirl Fireboy i watergirl 3 Forma Gel Les Or ós Pedres Pedres precioses Per Plataforma So Temple Temple de gel Watergirl


Més jocs semblants a Fireboy i Watergirl 3
Fireboy i Watergirl 3 en altres idiomes


El joc Fireboy i Watergirl 3 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Fireboy i Watergirl 3 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Fireboy i Watergirl 3, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou a Fireboy amb les fletxes i a Watergirl amb les lletres A, D, W. Cadascun d´ells pot passar pel seu element sense prendre mal però en alguns casos hauran d´esquivar allò que els pot impedir avançar i serà aquí quan l´altre membre del grup haurà d´ajudar-lo..