Joc Explosió a la granja
Inici >

Explosió a la granja

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Explosió a la granja

Com es juga al joc?
joc++001

Explosió a la granjaEn aquesta granja hi ha grangers que es disputen el terreny i per saber qui és el millor d´ells, posaran bombes i al final qui més punts aconsegueixi i quedi viu per explicar-ho es quedarà amb la granja.

Com es juga? La mecànica és la mateixa que amb el Bomberman, només cal moure´s i prémer la barra de l´espai per col.locar les bombes, amagar-se i esperar a que explotin per poder passar i recollir el premi amagat. Qui posi més bombes sense que cap li toqui, guanyarà

Etiquetes: jocs per nens bomberman posar bombes explosió a la granja

· Jocs estratègia

A Bomber Bomberman Bombes Cons Explosió a la granja Granger Granja Joc Jocs per nens Nens Or ós Per Posar bombes Punts Quest


Més jocs semblants a Explosió a la granja
Explosió a la granja en altres idiomes


El joc Explosió a la granja és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Explosió a la granja és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Explosió a la granja, donc bé, aqui tens les instruccions: La mecànica és la mateixa que amb el Bomberman, només cal moure´s i prémer la barra de l´espai per col.locar les bombes, amagar-se i esperar a que explotin per poder passar i recollir el premi amagat. Qui posi més bombes sense que cap li toqui, guanyarà.