Joc Expedició a l´habitació
Inici >

Expedició a l´habitació

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Expedició a l´habitació

Com es juga al joc?
joc++001

Expedició a l´habitacióHas d´explorar amb calma l´habitació per descobrir les formes amagades i trobar-les en l´ordre correcte.

Com es juga? Primer mira quants clics tens per fer en la primera descoberta i mira quina quantitat de formes et demanen de cada tipus, pensa que no pots fer més clics dels que disposes i que has d´anar per odre per no quedar-te sense clics abans de trobar totes les formes del mateix tipus. Si ho per l´ordre correcte, dins del temps i sense equivocar-te cap vegada, passaràs la prova.

Etiquetes: objectes amagats formes geomètriques habitació clics puzzle

· Jocs de puzzles

A Amagats Clic Clics Formes Formes geomètriques Gat Gats Geométriques Habitació Les L´ordre correcte Mag Objectes Objectes amagats Or Ordre Per Puzzle Roba Robar Trobar


Més jocs semblants a Expedició a l´habitació
Expedició a l´habitació en altres idiomes


El joc Expedició a l´habitació és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Expedició a l´habitació és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Expedició a l´habitació, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer mira quants clics tens per fer en la primera descoberta i mira quina quantitat de formes et demanen de cada tipus, pensa que no pots fer més clics dels que disposes i que has d´anar per odre per no quedar-te sense clics abans de trobar totes les formes del mateix tipus. Si ho per l´ordre correcte, dins del temps i sense equivocar-te cap vegada, passaràs la prova..