Joc Engranatges
Inici >

Engranatges

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Engranatges

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

EngranatgesL´objectiu d´aquest joc és que tots els engranatges girin a la vegada

Com es juga? Per fer que tots puguin girar, han d´anar al menys en parelles i per colors, o sia, no pot ser que una cadena uneixi un engranatge vermell amb un de platejar o un de platejat no pot girar juntament amb un de daurant. Clica sobre els engranatges que vols unir amb la cadena i espera la seva reacció, si no giren és que aquells engranatges no han d´estar junts i hauràs de buscar una altra combinació

Etiquetes: engranatges puzzle trencaclosques intel.ligència

· Jocs de puzzles · Jocs d´intel•ligència

A Engranatges Intel.ligència Joc ós Puzzle Quest Tren Trencaclosques


Més jocs semblants a Engranatges
Engranatges en altres idiomes


El joc Engranatges és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Engranatges és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Engranatges, donc bé, aqui tens les instruccions: Per fer que tots puguin girar, han d´anar al menys en parelles i per colors, o sia, no pot ser que una cadena uneixi un engranatge vermell amb un de platejar o un de platejat no pot girar juntament amb un de daurant. Clica sobre els engranatges que vols unir amb la cadena i espera la seva reacció, si no giren és que aquells engranatges no han d´estar junts i hauràs de buscar una altra combinació.