Joc Enfonsar la flota
Inici >

Enfonsar la flota

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Enfonsar la flota

Com es juga al joc?
joc++001

Enfonsar la flotaEl clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.

Com es juga? Primer col.loca els teuz vaixells de manera vertical o horitzontal deixant sempre aigua al voltant de la nau i després clica en un dels requadres del teu oponent per trobar els seus vaixells i enfonsar-los abans que ell trobi els teus

Etiquetes: estratègia enfonsar la flota jocs clàssics jocs per nens

· Jocs estratègia · Jocs clàssics

A Classic Clàssics Enfonsar la flota Estratègia Joc Jocs clàssic Jocs clàssics Jocs per nens Nens ós Per Quad Quadres Requadres Roba Taulell Vaixell Vaixells


Més jocs semblants a Enfonsar la flota
Enfonsar la flota en altres idiomes


El joc Enfonsar la flota és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Enfonsar la flota és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Enfonsar la flota, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer col.loca els teuz vaixells de manera vertical o horitzontal deixant sempre aigua al voltant de la nau i després clica en un dels requadres del teu oponent per trobar els seus vaixells i enfonsar-los abans que ell trobi els teus.