Joc En Shaggy somnāmbul


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

En Shaggy somnāmbul

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

En Shaggy somnāmbul

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

En Shaggy somnāmbulEn Shaggy s´ha aixecat a mitja nit somnāmbul i es passeja per la casa sense ser conscient dels perills i obstacles que hi ha al seu voltant.

Com es juga? Abans que en Shaggy es posi a caminar, col.loca les mans a terra per tal que segueixi el camí establert i després d´agafar la clau, arribi a la porta i passi al següent nivell. És important que agafis tants entrepans com pugui per tenir més mans pel proper nivell.

Etiquetes: habilitat estretčgia Scooby doo Shaggy Shaggy somnāmbul

ˇ Jocs estratčgia ˇ Jocs d´intel•ligčncia ˇ Jocs habilitat ˇ Jocs de laberints

A Casa Cons Estretčgia Habilitat Les Obstacles Per Perill Scooby doo Ser Shaggy Shaggy somnāmbul So


Més jocs semblants a En Shaggy somnāmbul
En Shaggy somnāmbul en altres idiomes


El joc En Shaggy somnāmbul és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalˇlar res, perquč En Shaggy somnāmbul és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a En Shaggy somnāmbul, donc bé, aqui tens les instruccions: Abans que en Shaggy es posi a caminar, col.loca les mans a terra per tal que segueixi el camí establert i després d´agafar la clau, arribi a la porta i passi al següent nivell. És important que agafis tants entrepans com pugui per tenir més mans pel proper nivell..


Š 2019 - Tots els drets reservats - Reactiva Internet, amb l'ajuda d'en Pau i l'Aida ;)

Atenciķ a l'usuari Avís legal Uso de cookiesSuper Jocs

Súper Jocs és la web dels millors jocs gratis i online amb tots tipus de jocs com jocs flash, jocs arcade, jocs d'acciķ, jocs de vestir, jocs d'internet, jocs de disparar, jocs de paraules, jocs de rol, jocs de cotxes i curses, jocs de pintar i molt més.

La web de jocs per jugar online