Joc En Mario per la carretera
Inici >

En Mario per la carretera

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

En Mario per la carretera

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

En Mario per la carreteraEn Mario circula amb el seu vehicle per una carretera plena d´obstacles que li faran el seu recorregut molt difícil.

Com es juga? Accelera amb la fletxa de dalt i mou el cotxe cap a la dreta i l´esquerra en el moment en que vegis que hi ha un obstacle que pot fer que en Mario xoqui o redueixi la velocitat. També pots torbar-te amb regals durant el recorregut que caldrà que recullis sempre que puguis i en el moment en que aparegui una càmera de fotos, voldrà dir que hauràs de reduir la velocitat perquè uns metres més endavant hi ha un radar i pot posar-te una multa. Si fas massa error, et fan més de quatre fotos per accés de velocitat o no arribes al punt marcar abans de que acabi el temps, hauràs de tornar a començar.

Etiquetes: Mario cotxes conduir

· Jocs de cotxes

A Circ Conduir Cotxe Cotxes Les Mar Marí Mario Obstacles Or Per Recorregut


Més jocs semblants a En Mario per la carretera
En Mario per la carretera en altres idiomes


El joc En Mario per la carretera és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè En Mario per la carretera és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a En Mario per la carretera, donc bé, aqui tens les instruccions: Accelera amb la fletxa de dalt i mou el cotxe cap a la dreta i l´esquerra en el moment en que vegis que hi ha un obstacle que pot fer que en Mario xoqui o redueixi la velocitat. També pots torbar-te amb regals durant el recorregut que caldrà que recullis sempre que puguis i en el moment en que aparegui una càmera de fotos, voldrà dir que hauràs de reduir la velocitat perquè uns metres més endavant hi ha un radar i pot posar-te una multa. Si fas massa error, et fan més de quatre fotos per accés de velocitat o no arribes al punt marcar abans de que acabi el temps, hauràs de tornar a començar. .