Joc En Lobotomy
Inici >

En Lobotomy

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

En Lobotomy

Com es juga al joc?
joc++001

En LobotomyEn Lobotomy viu dins d´una central nuclear i vol veure que hi ha a l´exterior i per fer-ho primer ha de sortir de la central

Com es juga? Per sortir de la central nuclear ha de passar pels passadissos plens de perills i paranys i esquivar-los per arribar fin a l´exterior. Mou a Lobotomy amb les fletxes del teclat i per fer-lo passar pels tubs que el porten d´un nivell a l´altra de la central prem la barra de l´espai quan estigui a sota d´ells.

Etiquetes: lobotomy plataforma escapar escape

· Jocs acció

A Botó Escapa Escapar Escape Fer Forma Lobotomy Or Per Plataforma So


Més jocs semblants a En Lobotomy
En Lobotomy en altres idiomes


El joc En Lobotomy és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè En Lobotomy és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a En Lobotomy, donc bé, aqui tens les instruccions: Per sortir de la central nuclear ha de passar pels passadissos plens de perills i paranys i esquivar-los per arribar fin a l´exterior. Mou a Lobotomy amb les fletxes del teclat i per fer-lo passar pels tubs que el porten d´un nivell a l´altra de la central prem la barra de l´espai quan estigui a sota d´ells..