Joc Els tres elements
Inici >

Els tres elements

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Els tres elements

Com es juga al joc?
joc++001

Els tres elementsEls tres elements hauran d´unir els seus poders per passar als diferents nivells d´aquest joc.

Com es juga? Cada element disposa d´una habilitat o poder, la roca té la força i destrueix els blocs de gel, el vent té el seu potent al.le i desplaça els blocs i el foc desfà els blocs de gel. En alguns nivells un de sol haurà de fer servir el seu enginy per superar les proves i arribar a la porta de sortida i en altres nivells, hauràs de combinar varis elements per arribar a la porta.

Etiquetes: elements puzzle roca vent foc

· Jocs de puzzles

A Elements Fer Foc Joc Nivell Per Poders Puzzle Quest Roca Unir Vent


Més jocs semblants a Els tres elements
Els tres elements en altres idiomes


El joc Els tres elements és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Els tres elements és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Els tres elements, donc bé, aqui tens les instruccions: Cada element disposa d´una habilitat o poder, la roca té la força i destrueix els blocs de gel, el vent té el seu potent al.le i desplaça els blocs i el foc desfà els blocs de gel. En alguns nivells un de sol haurà de fer servir el seu enginy per superar les proves i arribar a la porta de sortida i en altres nivells, hauràs de combinar varis elements per arribar a la porta..