Joc Els repartidors de Nova York
Inici >

Els repartidors de Nova York

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Els repartidors de Nova York

Com es juga al joc?
joc++001

Els repartidors de Nova YorkL´objectiu del jocs és aconseguir que els camions de repartiment que surten del punt A passin per la majoria de cases abans d´arribar al punt B.

Com es juga? Primer col.loca algunes cases en els llocs correctes per tal que els camions facin el seu recorregut passant per totes elles abans d´arribar al punt B. Cada edifici que col.loquis et restaran diners però per cada camió de repartiment que faci bé la seva feina en guanyaràs.

Etiquetes: construir estratègia simulació jocs per nens

· Jocs estratègia · Jocs de simulació

A Camí Camió Camions Cases Cons Construi Construir Estratègia Joc Jocs per nens Nens Or Per Repartiment Simulació


Més jocs semblants a Els repartidors de Nova York
Els repartidors de Nova York en altres idiomes


El joc Els repartidors de Nova York és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Els repartidors de Nova York és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Els repartidors de Nova York, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer col.loca algunes cases en els llocs correctes per tal que els camions facin el seu recorregut passant per totes elles abans d´arribar al punt B. Cada edifici que col.loquis et restaran diners però per cada camió de repartiment que faci bé la seva feina en guanyaràs..