Joc Els pollets
Inici >

Els pollets

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Els pollets

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Els polletsEn aquest joc hi ha cinc pollets de cinc colors i cinc pots de menjar dels mateixos colors que els pollets. El joc consisteix en que cada pollet mengi del seu pot.

Com es juga? Has de moure els pollets clicant sobre ells amb el ratolí per tal que es moguin cap al forat que queda lliure fins que cadascun d´ells arribi al pot del seu color. Tens un número limitat de clics per fer (indicats a baix ala dreta), quan tots els pollets estiguin al seu forat, podràs passar al següent nivell.

Etiquetes: pollets puzzle puzle

· Jocs de puzzles

A Color Colors Cons Joc Menjar Or ós Pollet Pollets Puzle Puzzle Quest


Més jocs semblants a Els pollets
Els pollets en altres idiomes


El joc Els pollets és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Els pollets és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Els pollets, donc bé, aqui tens les instruccions: Has de moure els pollets clicant sobre ells amb el ratolí per tal que es moguin cap al forat que queda lliure fins que cadascun d´ells arribi al pot del seu color. Tens un número limitat de clics per fer (indicats a baix ala dreta), quan tots els pollets estiguin al seu forat, podràs passar al següent nivell..