Joc Els pirates més estúpids del mar
Inici >

Els pirates més estúpids del mar

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Els pirates més estúpids del mar

Com es juga al joc?
>
joc++001

Els pirates més estúpids del marEn aquest joc podràs veure com actuen els pirates més maldestres i estúpids de tots els temps.

Com es juga? Aquest pirates que com a únic passatemps tenen enfonsar i capturar vaixells no sempre s´en surten i en moltes ocasions acaben sent ells els abordats i llençats al mar. Apunta el canó movent el ratolí i dispara clicant, l´objectiu és tocar als mariners dels altres vaixells abans d´arribar fin a ells o abans de que s´acabin les bombes.

Etiquetes: pirats punteria jocs per nens pirates estúpids

· Jocs habilitat · Jocs acció

A Joc Jocs per nens Mar Nens Per Pirates Pirates estúpids Pirats Punteria Quest Rates Up


Més jocs semblants a Els pirates més estúpids del mar
Els pirates més estúpids del mar en altres idiomes


El joc Els pirates més estúpids del mar és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Els pirates més estúpids del mar és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Els pirates més estúpids del mar, donc bé, aqui tens les instruccions: Aquest pirates que com a únic passatemps tenen enfonsar i capturar vaixells no sempre s´en surten i en moltes ocasions acaben sent ells els abordats i llençats al mar. Apunta el canó movent el ratolí i dispara clicant, l´objectiu és tocar als mariners dels altres vaixells abans d´arribar fin a ells o abans de que s´acabin les bombes..