Joc Els números amagat de Ni Hao Kai-land
Inici >

Els números amagat de Ni Hao Kai-land

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Els números amagat de Ni Hao Kai-land

Com es juga al joc?
joc++001

Els números amagat de Ni Hao Kai-landEn aquests dibuixos de Ni Hao i els seus amics, hi ha números amagats que has de trobar si vols veure totes les escenes.

Com es juga? Busca els números arrossegant la lupa pel dibuix i en el moment en que creguis que has trobat un, clica perquè desaparegui de la llista. Quan els tinguis tots, podràs passar al següent dibuix.

Etiquetes: alfabet buscar objectes objectes perduts Ni Hao

· Jocs de puzzles · Jocs infantils

A Alfabet Amagats Amics Buscar Buscar objectes Dibuix Dibuixos Gat Gats Les Mag Ni hao Número Numeros Números amagats Objectes Objectes perduts ós Per Perduts Quest Roba Robar Trobar


Més jocs semblants a Els números amagat de Ni Hao Kai-land
Els números amagat de Ni Hao Kai-land en altres idiomes


El joc Els números amagat de Ni Hao Kai-land és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Els números amagat de Ni Hao Kai-land és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Els números amagat de Ni Hao Kai-land, donc bé, aqui tens les instruccions: Busca els números arrossegant la lupa pel dibuix i en el moment en que creguis que has trobat un, clica perquè desaparegui de la llista. Quan els tinguis tots, podràs passar al següent dibuix..