Joc Els micos feliços i el gran dac
Inici >

Els micos feliços i el gran dac

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Els micos feliços i el gran dac

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Els micos feliços i el gran dacUn altre entrega del famós joc dels micos feliços. En aquesta ocasió a més d´haver de passar els nivells, també hauràs de trobar els petits micos amagats en cadascun d´ells i aconseguir trobar el gran drac al final de tot.

Com es juga? Busca els objectes i realitza les accions amb el ratolí. Observa bé les escenes i esbrina que és el que busca el mico per ser feliç. En algun nivells a més hauràs de fer petits jocs i buscar els petits micos amagats. En el niell final, si ho fas bé, hauria d´aparèixer el gran drac

Etiquetes: micos feliços puzzle drac

· Jocs de puzzles · Jocs d´intel•ligència

A Amagats Cons Drac Els micos feliços Feliç Feliços Gat Gats Joc Mag Mico Micos Micos feliços Nivell ós Petits Puzzle Quest Roba Robar Trobar


Més jocs semblants a Els micos feliços i el gran dac
Els micos feliços i el gran dac en altres idiomes


El joc Els micos feliços i el gran dac és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Els micos feliços i el gran dac és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Els micos feliços i el gran dac, donc bé, aqui tens les instruccions: Busca els objectes i realitza les accions amb el ratolí. Observa bé les escenes i esbrina que és el que busca el mico per ser feliç. En algun nivells a més hauràs de fer petits jocs i buscar els petits micos amagats. En el niell final, si ho fas bé, hauria d´aparèixer el gran drac.