Joc Els herois de Mangara
Inici >

Els herois de Mangara

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Els herois de Mangara

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Els herois de MangaraEts el capità de les tropes que defensen el regne de Mangara i la teva feina és col.locar de manera estratègica als herois que han de defensar les terres dels malvats invasors

Com es juga? Primer col.loca les torres on aniran els herois en algun punt al costat del camí de manera que quan els invasors passin per davant, els arquers, mags i lluitadors, puguin tocar-los i matar-los. Després escull quin tipus de guerrer vols posar en cada torrer, si al començament no pots omplir totes les torres, espera a que els herois que hi ha al camp de batalla guanyin diners matant a les criatures i més endavant podràs posar més torres i més herois. És aconsellable que una vegada comenci la batalla, perquè no es faci molt lent, cliquin sobre el botó d´accelerar i així tot passarà més ràpid i el joc serà més divertit.

Etiquetes: lluita batalla herois estratègia defensa defensar Mangara

· Jocs acció · Jocs estratègia

A Batalla Capità Defensa Defensar Estratègia Herois Invasor Invasors Les Lluita Mangara Or Pes Regne So Talla


Més jocs semblants a Els herois de Mangara
Els herois de Mangara en altres idiomes


El joc Els herois de Mangara és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Els herois de Mangara és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Els herois de Mangara, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer col.loca les torres on aniran els herois en algun punt al costat del camí de manera que quan els invasors passin per davant, els arquers, mags i lluitadors, puguin tocar-los i matar-los. Després escull quin tipus de guerrer vols posar en cada torrer, si al començament no pots omplir totes les torres, espera a que els herois que hi ha al camp de batalla guanyin diners matant a les criatures i més endavant podràs posar més torres i més herois. És aconsellable que una vegada comenci la batalla, perquè no es faci molt lent, cliquin sobre el botó d´accelerar i així tot passarà més ràpid i el joc serà més divertit..