Joc Els cubs androides
Inici >

Els cubs androides

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Els cubs androides

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Els cubs androidesLa teva missió és visitar totes les plataformes del planeta Aururu per tal de recuperar les bateries que els cubs androides necessiten per carregar-se.

Com es juga? Mou el robot amb les fletxes del teclat per tal que reculli les bateries. Vigila amb els guardians, alguns poden llençar rajos laser, altres poden dispara i altres poden perseguir-te fins a destruir-te. En alguns moments hauràs d´utilitzar la intel.ligència per tal de trobar la manera d´arribar a les bateries sense que cap vigilant et trobi i col.locant les peces en el lloc correcte per arribar a elles. Si no ho aconsegueixes a la primera tindràs més intents.

Etiquetes: intel.ligència estratègia cubs androides

· Jocs d´intel•ligència · Jocs estratègia

A Androides Cub Cubs Estratègia Formes Intel.ligència Les Missió Or Per Planeta Plataformes Up


Més jocs semblants a Els cubs androides
Els cubs androides en altres idiomes


El joc Els cubs androides és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Els cubs androides és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Els cubs androides, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou el robot amb les fletxes del teclat per tal que reculli les bateries. Vigila amb els guardians, alguns poden llençar rajos laser, altres poden dispara i altres poden perseguir-te fins a destruir-te. En alguns moments hauràs d´utilitzar la intel.ligència per tal de trobar la manera d´arribar a les bateries sense que cap vigilant et trobi i col.locant les peces en el lloc correcte per arribar a elles. Si no ho aconsegueixes a la primera tindràs més intents..