Joc Els atrapa zombies
Inici >

Els atrapa zombies

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Els atrapa zombies

Com es juga al joc?
joc++001

Els atrapa zombiesEn una cornisa hi ha dos nens que volen netejar els carrers de zombies. Per fer-ho compten amb dues pinces gegants que agafen els zombies i els arrosseguen per treure´ls del carrer.

Com es juga? Tu mouràs als dons nens, un amb l´espai i l´altre amb les fletxes. Primer mira el balanceig de les pinces per saber on caurà en el moment en que les llencis, intenta agafar tants zombies com puguis, caixes i bosses de diners, per aconseguir al final de cada nivell l´objectiu en diners que et marca el joc. Amb aquests diners podràs comprar armes i altres objectes que et poden ajudar en la teva missió.

Etiquetes: caçar zombies mina atrapar lluitar nens

· Jocs acció · jocs per nens

A Atrapar Caçar Fer Lluita Lluitar Mina Nens Or ós Per Zombie Zombies


Més jocs semblants a Els atrapa zombies
Els atrapa zombies en altres idiomes


El joc Els atrapa zombies és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Els atrapa zombies és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Els atrapa zombies, donc bé, aqui tens les instruccions: Tu mouràs als dons nens, un amb l´espai i l´altre amb les fletxes. Primer mira el balanceig de les pinces per saber on caurà en el moment en que les llencis, intenta agafar tants zombies com puguis, caixes i bosses de diners, per aconseguir al final de cada nivell l´objectiu en diners que et marca el joc. Amb aquests diners podràs comprar armes i altres objectes que et poden ajudar en la teva missió..