Joc El xef pop
Inici >

El xef pop

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El xef pop

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

El xef popAquest xef és d´allò més ràpid i eficient, ja que té vuit mans i pot fer vàries coses a l´hora, però sense la teva ajuda està perdut a la cuina.

Com es juga? Primer clica sobre el client que hi ha a la finestreta i recorda l´ordre dels ingredients per fer un plat que sigui igual al que ha demanat, si en algún noment t´equivoques en l´rdre dels ingredients, hauràs de tornar a començar. Quan estigui fer, cliques el plat i apareixerà un altre client. A mesura que els ingredients es vagin acabant, hauràs d´entrar al magatzem (part dreta) i recollir aquells que necessitis.

Etiquetes: restaurant simulació pop simon dice

· Jocs de simulació

A Cuina Fer Or ós Per Pop Quest Ràpid Resta Restaurant Simon Simon dice Simulació Xef


Més jocs semblants a El xef pop
El xef pop en altres idiomes


El joc El xef pop és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El xef pop és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El xef pop, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer clica sobre el client que hi ha a la finestreta i recorda l´ordre dels ingredients per fer un plat que sigui igual al que ha demanat, si en algún noment t´equivoques en l´rdre dels ingredients, hauràs de tornar a començar. Quan estigui fer, cliques el plat i apareixerà un altre client. A mesura que els ingredients es vagin acabant, hauràs d´entrar al magatzem (part dreta) i recollir aquells que necessitis..