Joc El cargol Bob 3
Inici >

El cargol Bob 3

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El cargol Bob 3

Com es juga al joc?
joc++001

El cargol Bob 3En Bob ha passat a través d´una porta en l´espai-temps del seu país a Egipte i de cop s´ha trobat amb una sèrie de proves i paranys que haurà de superar si vol tornar a casa seva

Com es juga? Porta en Bob pels diferents escenaris i proves d´aquest joc i ajuda a superar els obstacles i arribar il·lès en cadascuna de les fase que es trobarà. Per fer-ho has d´observar primer el recorregut que cal fer i després tenir molt clar quins són els botons i palanques que caldrà prémer perquè en Bob arribi fins al final d´una peça. Si pots mentre en Bob fa el recorregut, busca les tres estrelles que hi ha amagades per l´escena i així obtindràs més punts al final de la fase.

Etiquetes: Bob cargol plataforma Egipte puzzle

· Jocs de plataformes

A Bob Cargol Casa Egipte El cargol bob Espai Forma Or Per Plataforma Proves Puzzle Roba Ser Spa Up


Més jocs semblants a El cargol Bob 3
El cargol Bob 3 en altres idiomes


El joc El cargol Bob 3 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El cargol Bob 3 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El cargol Bob 3, donc bé, aqui tens les instruccions: Porta en Bob pels diferents escenaris i proves d´aquest joc i ajuda a superar els obstacles i arribar il·lès en cadascuna de les fase que es trobarà. Per fer-ho has d´observar primer el recorregut que cal fer i després tenir molt clar quins són els botons i palanques que caldrà prémer perquè en Bob arribi fins al final d´una peça. Si pots mentre en Bob fa el recorregut, busca les tres estrelles que hi ha amagades per l´escena i així obtindràs més punts al final de la fase..