Joc El tresor misteriós
Inici >

El tresor misteriós

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El tresor misteriós

Com es juga al joc?
joc++001

El tresor misteriósJugues contra la màquina i has d´acoseguir tantes monedes alegres com puguis evitant les monedes tristes per no restar punts

Com es juga? Tu ets el jugador verd i has de clicar sobre un pilot de monedes alegres de les que estiguin a la teva franja, després li tocarà al jugador vermell i intentarà aconseguir tantes monedes alegres com pugui. El joc s´acaba quan un dels dos jugadors es queda sense moviments o quan s´acaben totes les monedes. Guanya qui té més monedes alegres. Cada jugador té cinc vides.

Etiquetes: tresor monedes

· Jocs acció · Jocs d´intel•ligència

A Les Misteri Monedes Or ós Per Punts Resta Restar So Tresor


Més jocs semblants a El tresor misteriós
El tresor misteriós en altres idiomes


El joc El tresor misteriós és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El tresor misteriós és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El tresor misteriós, donc bé, aqui tens les instruccions: Tu ets el jugador verd i has de clicar sobre un pilot de monedes alegres de les que estiguin a la teva franja, després li tocarà al jugador vermell i intentarà aconseguir tantes monedes alegres com pugui. El joc s´acaba quan un dels dos jugadors es queda sense moviments o quan s´acaben totes les monedes. Guanya qui té més monedes alegres. Cada jugador té cinc vides..