Joc El trencaclosques del tren
Inici >

El trencaclosques del tren

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El trencaclosques del tren

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

El trencaclosques del trenConstrueix correctament la via que ha de portar el tren des del punt de sortida al d´arribada en el menor temps possible.

Com es juga? Primer gira clicat amb el ratolí les peces vermelles que uneixen les vies, de manera que el tren passi per elles sense quedar encallat i arribi al final en el menor temps possible. Quan tinguis la via correctament construïda, clica el botó de l´esquerra perquè el tren comenci a tirar i en el moment just en el que el tren estigui arribant al final del trajecte, torna a clicar el mateix botó per parar-lo i que no xoqui contra la barrera.

Etiquetes: tren trencaclosques puzle puzzle

· Jocs de puzzles

A Cons Or ós Puzle Puzzle So Sortida Tren Trencaclosques


Més jocs semblants a El trencaclosques del tren
El trencaclosques del tren en altres idiomes


El joc El trencaclosques del tren és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El trencaclosques del tren és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El trencaclosques del tren, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer gira clicat amb el ratolí les peces vermelles que uneixen les vies, de manera que el tren passi per elles sense quedar encallat i arribi al final en el menor temps possible. Quan tinguis la via correctament construïda, clica el botó de l´esquerra perquè el tren comenci a tirar i en el moment just en el que el tren estigui arribant al final del trajecte, torna a clicar el mateix botó per parar-lo i que no xoqui contra la barrera..