Joc El temple de cristall
Inici >

El temple de cristall

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El temple de cristall

Com es juga al joc?
joc++001

El temple de cristallUna aventura del Noifoc i la Noiaigua, on hauran de treballar junts per recuperar totes les pedres precioses i escapar del temple de cristall

Com es juga? Per aconseguir totes les pedres que hi ha al temple de cristall, els dos herois hauran d´ajudar-se i agafar cadascú les del seu color i quan les tinguin totes, hauran de sortir cadascú per la porta que li toca. Mou al Noifoc amb les fletxes del teclat i a la Noiaigua amb les lletres A, D, W.

Etiquetes: fireboy watergirl aigua foc temple de cristall temple plataforma aventura

· Jocs de plataformes · Jocs de laberints

A Aigua Aventura Ball Ballar Escapa Escapar Fireboy Foc Forma Les Noia Or ós Pedres Pedres precioses Per Plataforma Temple Temple de cristall Up Vent Watergirl


Més jocs semblants a El temple de cristall
El temple de cristall en altres idiomes


El joc El temple de cristall és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El temple de cristall és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El temple de cristall, donc bé, aqui tens les instruccions: Per aconseguir totes les pedres que hi ha al temple de cristall, els dos herois hauran d´ajudar-se i agafar cadascú les del seu color i quan les tinguin totes, hauran de sortir cadascú per la porta que li toca. Mou al Noifoc amb les fletxes del teclat i a la Noiaigua amb les lletres A, D, W..