Joc El solitari ordenat
Inici >

El solitari ordenat

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El solitari ordenat

Com es juga al joc?
joc++001

El solitari ordenatUn clàssic de les cartes on l´objectiu és aconseguir que totes estiguin col.locades de manera ascendent o descendent, però fent que no en quedi cap sobre la taula.

Com es juga? Clica sobre la carta que vulgui col.locar sobre la que hi ha en la part inferior boca amunt. Ha de ser una carta anterior o posterior a aquesta i quan no hi hagi cap de les girades que pugui anar-hi bé, podràs fer servir una de les tapades. L´objectiu és que no quedi cap carta sobre la taula de les que estan a la part de dalt.

Etiquetes: cartes solitari clàssic clàssics

· Jocs de cartes · Jocs clàssics

A Aula Cartes Classic Clàssics Cons Les Or Per So Sobre Sol Solitari Taula


Més jocs semblants a El solitari ordenat
El solitari ordenat en altres idiomes


El joc El solitari ordenat és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El solitari ordenat és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El solitari ordenat, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica sobre la carta que vulgui col.locar sobre la que hi ha en la part inferior boca amunt. Ha de ser una carta anterior o posterior a aquesta i quan no hi hagi cap de les girades que pugui anar-hi bé, podràs fer servir una de les tapades. L´objectiu és que no quedi cap carta sobre la taula de les que estan a la part de dalt..