Joc El solitari del samurai
Inici >

El solitari del samurai

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El solitari del samurai

Com es juga al joc?
joc++001

El solitari del samuraiCompleta aquest solitari fent quatre files dels quatre pals de la baralla francesa, per ordre ascendent.

Com es juga? Mou les cartes d´un cantó a l´altre arrossegant-les amb el ratolí. Col.loca primer els quatre asos a la part dreta de la pantalla i a sobre d´ells les cartes del mateix pal de manera ascendent. Per ajudar-te a treure cartes del taulell tens els quatre requadres de la part esquerra, on pots col.locar aquelles cartes que vulguis partar per moure la resta, però mai podràs aixecar un grup de cartes on alguna d´elles sigui del mateix pal que alguna d´aquestes quatre, però si, si les mous de una en una. Per col.locar una carta a sobre de l´altre al taulell, hauràs d´alternar-les en vermelles i negres. Per tornar a començar utilitza la fletxa de la part superior i per desfer l´últim moviment UNDO.

Etiquetes: solitari cartes clàssic clàssics clasic clasics samurai

· Jocs de cartes · Jocs clàssics

A Baralla Cartes Clasic Clasics Classic Clàssics Completa Les Or Ordre Per Quest Samurai So Sol Solitari


Més jocs semblants a El solitari del samurai
El solitari del samurai en altres idiomes


El joc El solitari del samurai és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El solitari del samurai és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El solitari del samurai, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou les cartes d´un cantó a l´altre arrossegant-les amb el ratolí. Col.loca primer els quatre asos a la part dreta de la pantalla i a sobre d´ells les cartes del mateix pal de manera ascendent. Per ajudar-te a treure cartes del taulell tens els quatre requadres de la part esquerra, on pots col.locar aquelles cartes que vulguis partar per moure la resta, però mai podràs aixecar un grup de cartes on alguna d´elles sigui del mateix pal que alguna d´aquestes quatre, però si, si les mous de una en una. Per col.locar una carta a sobre de l´altre al taulell, hauràs d´alternar-les en vermelles i negres. Per tornar a començar utilitza la fletxa de la part superior i per desfer l´últim moviment UNDO..