Joc El solitari de la pirÓmide
Inici >

El solitari de la pirÓmide

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El solitari de la pirÓmide

Com es juga al joc?
joc++001

El solitari de la pirÓmideHi ha una sŔrie de cartes col.locades en forma de pirÓmide que cal fer desaparŔixer del taulell de joc

Com es juga? PerquŔ les cartes marxin has de fer parelles que sumin 13, tenint en compte que l┤As Ús l┤1, la jota l┤11, la dama el 12 i el rei el 13 (en aquest cas el rei no cal que faci parella amb carta, marxa sol). En la part de sota apareixeran descobertes les cartes del pilot de `more cards` i podrÓs treure una carta de la pirÓmide i deixar-la momentÓniament on diu `temp card store`.

Etiquetes: cartes solitari pirÓmide

Ě Jocs de cartes

A Cartes Fer Forma Joc Or Pare PirÓmide Rei Ser So Sol Solitari Taulell


MÚs jocs semblants a El solitari de la pirÓmide
El solitari de la pirÓmide en altres idiomes


El joc El solitari de la pirÓmide Ús un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalĚlar res, perquŔ El solitari de la pirÓmide Ús un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El solitari de la pirÓmide, donc bÚ, aqui tens les instruccions: PerquŔ les cartes marxin has de fer parelles que sumin 13, tenint en compte que l┤As Ús l┤1, la jota l┤11, la dama el 12 i el rei el 13 (en aquest cas el rei no cal que faci parella amb carta, marxa sol). En la part de sota apareixeran descobertes les cartes del pilot de `more cards` i podrÓs treure una carta de la pirÓmide i deixar-la momentÓniament on diu `temp card store`..