Joc Bug Breaker - El rusc de colors
Inici >

Bug Breaker - El rusc de colors

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Bug Breaker - El rusc de colors

Com es juga al joc?
joc++001

Bug Breaker - El rusc de colorsNeteja el rusc dels cucs i dels altres elements perillosos per les abelles que hi ha al rusc. La manera de fer-ho és treure les cel.les de colors fins arribar a l´element perillós o als elements que ens poden donar més punts.

Com es juga? Col.loca les peces de la dreta amb el ratolí al rusc, al costat de les altres peces que ja hi ha, fes-ho per grups de colors, així desapareixeran totes i podràs arribar fins als cucs i els altres objectes que vols aconseguir. Per girar les peces de colors, posa-les a sobre de la fletxa lila i clica perquè volti

Etiquetes: puzzle colors abelles rusc tetris

· Jocs de puzzles · Jocs infantils

A Abelles Color Colors Cuc Elements Fer Les Or ós Osos Per Perill Punts Puzzle Rusc So Tetris


Més jocs semblants a Bug Breaker - El rusc de colors
Bug Breaker - El rusc de colors en altres idiomes


El joc Bug Breaker - El rusc de colors és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Bug Breaker - El rusc de colors és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Bug Breaker - El rusc de colors, donc bé, aqui tens les instruccions: Col.loca les peces de la dreta amb el ratolí al rusc, al costat de les altres peces que ja hi ha, fes-ho per grups de colors, així desapareixeran totes i podràs arribar fins als cucs i els altres objectes que vols aconseguir. Per girar les peces de colors, posa-les a sobre de la fletxa lila i clica perquè volti.