Joc El restaurant pingüí
Inici >

El restaurant pingüí

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El restaurant pingüí

Com es juga al joc?
joc++001

El restaurant pingüíHas de servir menjars en el restaurant pingüí tant ràpid com puguis abans de que els clients s´enfadin i marxin. Si ho fas bé i aconsegueixes els diners que et fan falta durant un dia podràs fer millores en el restaurant i passar de nivell

Com es juga? Clica primer en els pingüins que esperen a la porta i després clica en una taula lliure perquè seguin. Després clica en el pingüí que aixeca la mà per demanar el que vol. Després clica sobre el menjar que hi ha al taulell i li portes al pingüí que ho ha demanat. Quan marxi et deixarà els diners a la taula que has de recollir per poder fer servir aquella taula per un altre pingüí. Has de fer el mateix procés de manera simultània fins que acabi el dia.

Etiquetes: simulació pingüins cuinar

· Jocs de simulació

A Cons Cuina Cuinar Diners Fer Mar Menjar Nivell Or Pingüí Pinguins Ràpid Resta Restaurant Ser Simulació


Més jocs semblants a El restaurant pingüí
El restaurant pingüí en altres idiomes


El joc El restaurant pingüí és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El restaurant pingüí és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El restaurant pingüí, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica primer en els pingüins que esperen a la porta i després clica en una taula lliure perquè seguin. Després clica en el pingüí que aixeca la mà per demanar el que vol. Després clica sobre el menjar que hi ha al taulell i li portes al pingüí que ho ha demanat. Quan marxi et deixarà els diners a la taula que has de recollir per poder fer servir aquella taula per un altre pingüí. Has de fer el mateix procés de manera simultània fins que acabi el dia..