Joc El regne del tetris
Inici >

El regne del tetris

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El regne del tetris

Com es juga al joc?
joc++001

El regne del tetrisHas de construir un regne amb torers, cases, defenses i tots els elements possibles, amb peces del tetris de manera que en cada nivell assoleixis l´objectiu que et demana el joc amb la teva habilitat per formar construccions de tetris.

Com es juga? Primer mira que et demana que construeixis i amb les peces de tetris que van caient, fes una construcció sòlida que arribi al nivell demanat. Mou i gira les peces amb les fletxes del teclat. A mesura que avancis en el joc, aconseguiràs peces noves i a part de fer les construccions també hi haurà algun trencaclosques o jocs d´habilitat que hauràs de resoldre per continuar el teu camí.

Etiquetes: aventura tetris peces muntar construir habilitat

· Jocs habilitat · Jocs aventures · Jocs de puzzles

A Aventura Cases Cons Construcció Construccions Construi Construir Elements Forma Habilitat Joc Les Mar Muntar Nivell Or ós Peces Per Regne So Sol Tetris Vent


Més jocs semblants a El regne del tetris
El regne del tetris en altres idiomes


El joc El regne del tetris és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El regne del tetris és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El regne del tetris, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer mira que et demana que construeixis i amb les peces de tetris que van caient, fes una construcció sòlida que arribi al nivell demanat. Mou i gira les peces amb les fletxes del teclat. A mesura que avancis en el joc, aconseguiràs peces noves i a part de fer les construccions també hi haurà algun trencaclosques o jocs d´habilitat que hauràs de resoldre per continuar el teu camí..