Joc El recorregut del tanc
Inici >

El recorregut del tanc

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El recorregut del tanc

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

El recorregut del tancHas de conduir un tanc fins al punt d´extracció.

Com es juga? Primer has de moure el personatge fins al requadre on vulguis que el tanc canviï de direcció i utilitza en aquell requadre la senyal que creguis adient (de les que hi ha la dreta de la pantalla), per tal que el tanc arribi al més aviat possible al punt marcat com a extracció. Quan el tanc hagi arribat també hauràs de portar-hi el personatge i poder passar al següent nivell

Etiquetes: tanc camí recorregut puzle puzzle

· Jocs de puzzles · Jocs d´intel•ligència

A Acció Camí Conduir Or Puzle Puzzle Recorregut Tanc


Més jocs semblants a El recorregut del tanc
El recorregut del tanc en altres idiomes


El joc El recorregut del tanc és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El recorregut del tanc és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El recorregut del tanc, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer has de moure el personatge fins al requadre on vulguis que el tanc canviï de direcció i utilitza en aquell requadre la senyal que creguis adient (de les que hi ha la dreta de la pantalla), per tal que el tanc arribi al més aviat possible al punt marcat com a extracció. Quan el tanc hagi arribat també hauràs de portar-hi el personatge i poder passar al següent nivell.