Joc El pont
Inici >

El pont

joc++001

El pontUn repartidor ha de passar d´un cantó a l´altra del pont per recollir una caixa i passar-la a l´altra banda. Tu has de construir un pont perquè pugui passar de manera segura

Com es juga? Clica en el punt de sortida i arrossega el ratolí per construir tram a tram el pont, quan creguis que està ben fet clica sobre el play de la part superior esquerra perquè comenci la seqüència. Per fer que el repartidor es mogui has de clicar sobre ell en el moment en que aparegui la fletxa. Agafa la caixa de l´altra cantó i torna a passar. Si el pont està ben fer guanyaràs diners i podràs passar al següent nivell, però si el pont cau hauràs de tornar a començar.

Etiquetes: construir construïr pont habilitat

· Jocs habilitat · Jocs de puzzles

A Caixa Cons Construi Construir Habilitat Or Per Pont Recollir


Més jocs semblants a El pont
El pont en altres idiomes


El joc El pont és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El pont és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El pont, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica en el punt de sortida i arrossega el ratolí per construir tram a tram el pont, quan creguis que està ben fet clica sobre el play de la part superior esquerra perquè comenci la seqüència. Per fer que el repartidor es mogui has de clicar sobre ell en el moment en que aparegui la fletxa. Agafa la caixa de l´altra cantó i torna a passar. Si el pont està ben fer guanyaràs diners i podràs passar al següent nivell, però si el pont cau hauràs de tornar a començar..