Joc El poder dels números
Inici >

El poder dels números

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El poder dels números

Com es juga al joc?
joc++001

El poder dels númerosIntenta fer dasaparèixer la major quantitat de números del panell

Com es juga? Clica sobre els números que siguin iguals i estiguin junts de manera vertical o horitzontal, no diagonal. Pel número 1 hi ha d´haver una casella amb aquest número, pel número 2 n´hi ha d´haver dues de juntes amb el mateix número, pel número 3 n´hi ha d´haver tres de juntes... i així fins al 6. Pots utilitzar les bombes per fer desaparèixer algunes caselles del panell.

Etiquetes: números bombes

· Jocs de puzzles

A Bombes Fer Número Numeros Or ós Panell Pare Rei


Més jocs semblants a El poder dels números
El poder dels números en altres idiomes


El joc El poder dels números és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El poder dels números és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El poder dels números, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica sobre els números que siguin iguals i estiguin junts de manera vertical o horitzontal, no diagonal. Pel número 1 hi ha d´haver una casella amb aquest número, pel número 2 n´hi ha d´haver dues de juntes amb el mateix número, pel número 3 n´hi ha d´haver tres de juntes... i així fins al 6. Pots utilitzar les bombes per fer desaparèixer algunes caselles del panell..