Joc El pingüí que volia arribar a la lluna
Inici >

El pingüí que volia arribar a la lluna

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El pingüí que volia arribar a la lluna

Com es juga al joc?
joc++001

El pingüí que volia arribar a la llunaHi havia un pingüí que de qualsevol manera volia arribar a la lluna, i es va inventar una manera de fer-ho.

Com es juga? El primer salt que ha de fer el pingüí ha se ser suficientment fort com per arribar als núvols i després de núvols en núvol anar pujant fins arribar a la lluna. Pel camí es va trobant diners i objectes que l´ajudaran a comprar nou equipament pel proper viatge. El que cal fer és moure el ratolí perquè el pingüí reculli aquests diners i objectes i intentar sempre trepitjar un núvol per agafar impuls i pujar més amunt.

Etiquetes: pingüí lluna puzzle

· Jocs de puzzles

A Fer La lluna Lluna Luna Pingüí Puzzle Vent


Més jocs semblants a El pingüí que volia arribar a la lluna
El pingüí que volia arribar a la lluna en altres idiomes


El joc El pingüí que volia arribar a la lluna és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El pingüí que volia arribar a la lluna és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El pingüí que volia arribar a la lluna, donc bé, aqui tens les instruccions: El primer salt que ha de fer el pingüí ha se ser suficientment fort com per arribar als núvols i després de núvols en núvol anar pujant fins arribar a la lluna. Pel camí es va trobant diners i objectes que l´ajudaran a comprar nou equipament pel proper viatge. El que cal fer és moure el ratolí perquè el pingüí reculli aquests diners i objectes i intentar sempre trepitjar un núvol per agafar impuls i pujar més amunt..