Joc El pingüí i el peix
Inici >

El pingüí i el peix

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El pingüí i el peix

Com es juga al joc?
joc++001

El pingüí i el peixEl pingüí vol el peix i per aconseguir-ho l´hauràs d´ajudar amb les peces de gel que tens, fent que el peix arribi fins al pingüí o que el pingüí arribi fins al peix.

Com es juga? Mou el ratolí per la pantalla i les peces de gel que hi ha a sobre es mouran, fes doble clic per deixar-les caure just en el punt on creguis que puguis fer que el peix o el pingüí es moguin, si gastes totes les peces de gel i no ho aconsegueixes pots tornar a començar clicant RESET

Etiquetes: pingui pingüí puzzle

· Jocs de puzzles · Jocs d´intel•ligència

A Cons Gel Les Peces Peix Per Pingüí Puzzle


Més jocs semblants a El pingüí i el peix
El pingüí i el peix en altres idiomes


El joc El pingüí i el peix és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El pingüí i el peix és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El pingüí i el peix, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou el ratolí per la pantalla i les peces de gel que hi ha a sobre es mouran, fes doble clic per deixar-les caure just en el punt on creguis que puguis fer que el peix o el pingüí es moguin, si gastes totes les peces de gel i no ho aconsegueixes pots tornar a començar clicant RESET.