Juga a jocs a SuperJocs.com!

Estàs a: Inici >

El petit Dino

Pantalla del joc Hansel i Gretel

Hansel i Gretel

Ajuda a la Gretel a agafar totes les piruletes abans de que l´atrapi la bruixa.


Google+ © 2014 - Tots els drets reservats - Reactiva Internet, amb l'ajuda d'en Pau i l'Aida ;)

Jocs populars Atenció a l'usuari Avís legal Uso de cookies Ofertes de TreballJuga a El petit Dino sempre que vulguis i des d'on sigui, a SuperJocs.com el trobaràs sempre en línia i gratis!

El joc El petit Dino

és un joc infantils i un joc de cotxes i un jocs per nens

per jugar gratis, en línia y sense instal.lar res al teu ordinador o tablet. Actualitzem cada dia, així que no oblidis recomanar-nos als teus amics i amigues! Superjocs.com és una web per jugar online i sense descarregar res al teu ordinador.

I com tots els jocs infantils, El petit Dino es un joc molt senzill i fàcil de jugar que als més petits no costarà gaire aprendre. Velocitat, motors, cotxes, motos i el rugit dels motors que sentiràs al jugar a El petit Dino, un joc de motor i velocitat que és gratis i es juga a l'ordinador. Condueix el vehicle i supera tots els obstacles a gran velocitat. El petit Dino és un joc per nens, no és que no puguin jugar les nenes, però normalment els nens volen jugar a jocs on-line una mica més bèsties. Tot i que si ets una nena i t'agrada aquest joc, endavant!! El petit Dino és un joc per nens gratuït.


Sobre Super Jocs


Súper Jocs és la web dels millors jocs gratis i online amb tots tipus de jocs com jocs flash, jocs arcade, jocs d'acció, jocs de vestir, jocs d'internet, jocs de disparar, jocs de paraules, jocs de rol, jocs de cotxes i curses, jocs de pintar i molt més.