Joc El parc d´atraccions
Inici >

El parc d´atraccions

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El parc d´atraccions

Com es juga al joc?
joc++001

El parc d´atraccionsEts el gerent d´un parc i has de fer que al final del dia tothom surti content i amb ganes de tornar.

Com es juga? Per construir el parc necessites diners i per aconseguir diners necessites que la gent que entri al parc compri i gasti. Per fer-ho has de col.locar botigues i atraccions al parc en els lloc on creguis que més gent hi anirà i gastarà. Si al final dels dines marcats aconsegueixes que el 100% o més persones estiguin contentes, podràs passar al següent nivell. Només que en un nivell ni arribis al mínim del 100%, el joc s´haurà acabat.

Etiquetes: parc d´atraccions simulació construcció

· Jocs de simulació

A Acció Arc Cons Construcció Conte Fer Gerent Or Parc d´atraccions Simulació


Més jocs semblants a El parc d´atraccions
El parc d´atraccions en altres idiomes


El joc El parc d´atraccions és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El parc d´atraccions és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El parc d´atraccions, donc bé, aqui tens les instruccions: Per construir el parc necessites diners i per aconseguir diners necessites que la gent que entri al parc compri i gasti. Per fer-ho has de col.locar botigues i atraccions al parc en els lloc on creguis que més gent hi anirà i gastarà. Si al final dels dines marcats aconsegueixes que el 100% o més persones estiguin contentes, podràs passar al següent nivell. Només que en un nivell ni arribis al mínim del 100%, el joc s´haurà acabat..