Joc El monstre Dusty
Inici >

El monstre Dusty

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El monstre Dusty

Com es juga al joc?
joc++001

El monstre DustyAl monstre Dusty li agraden molt els caramels i si no en pren de seguida és capaç de cometre qualsevol malifeta, així que tu hauràs de fer-li arribar els caramels just a la boca.

Com es juga? Per tal que els caramels que hi ha suspesos en les canonades, arribin fins a Dusty, hauràs d´utilitzar les diferents figures geomètriques que calgui en cada moment. Si no surt bé a la primera podràs tornar-ho a repetir tantes vegades com calgui fins que els caramels entrin a la boca d´en Dusty.

Etiquetes: puzle puzzle dusty monster

· Jocs de puzzles

A Cara Caramels Dusty monster Fer Mel Monster Monstre Puzle Puzzle


Més jocs semblants a El monstre Dusty
El monstre Dusty en altres idiomes


El joc El monstre Dusty és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El monstre Dusty és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El monstre Dusty, donc bé, aqui tens les instruccions: Per tal que els caramels que hi ha suspesos en les canonades, arribin fins a Dusty, hauràs d´utilitzar les diferents figures geomètriques que calgui en cada moment. Si no surt bé a la primera podràs tornar-ho a repetir tantes vegades com calgui fins que els caramels entrin a la boca d´en Dusty..