Joc El misteri de les pedres
Inici >

El misteri de les pedres

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El misteri de les pedres

Com es juga al joc?
joc++001

El misteri de les pedresL´objectiu és aconseguir tantes monedes i pedres precioses com sigui possible abans que s´acabi el temps

Com es juga? Clica sobre un grup de tres o més pedres del mateix tipus per tal que desapareguin i les monedes vagin fins al final. Quan o quedi cap moneda a la pantalla podràs passar al següetn nivell. Entre les pedres trobaràs bombes i altres elements que t´ajudaran a aconseguir el teu objectiu.

Etiquetes: puzzles puzles trencaclosques el misteri de les pedres

· Jocs de puzzles

A Cons El misteri de les pedres Les Misteri Monedes ós Pedres Pedres precioses Puzle Puzles Puzzle Puzzles Tren Trencaclosques


Més jocs semblants a El misteri de les pedres
El misteri de les pedres en altres idiomes


El joc El misteri de les pedres és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El misteri de les pedres és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El misteri de les pedres, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica sobre un grup de tres o més pedres del mateix tipus per tal que desapareguin i les monedes vagin fins al final. Quan o quedi cap moneda a la pantalla podràs passar al següetn nivell. Entre les pedres trobaràs bombes i altres elements que t´ajudaran a aconseguir el teu objectiu..