Joc El miner ninja
Inici >

El miner ninja

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El miner ninja

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

El miner ninjaQuan ens pensavem que ja ho havíem vist tot, resulta que encara havíem de veure el miner ninja.

Com es juga? Aquest miner tant especial té la capacitat de recórrer la mina per trobar les pedres precioses i estrelles a una velocitat sobrehumana. Per moure al ninja utilitza les fletxes del teclat i ell farà tot el recorregut que li marquis fins que trobi algun paret. Primer troba totes les pedres precioses i estrelles que hi ha la mina i després la porta de sortida per passar al següent nivell.

Etiquetes: ninja miner mina puzzle puzle

· Jocs acció · Jocs de puzzles

A Cara Mina Miner Ninja Puzle Puzzle


Més jocs semblants a El miner ninja
El miner ninja en altres idiomes


El joc El miner ninja és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El miner ninja és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El miner ninja, donc bé, aqui tens les instruccions: Aquest miner tant especial té la capacitat de recórrer la mina per trobar les pedres precioses i estrelles a una velocitat sobrehumana. Per moure al ninja utilitza les fletxes del teclat i ell farà tot el recorregut que li marquis fins que trobi algun paret. Primer troba totes les pedres precioses i estrelles que hi ha la mina i després la porta de sortida per passar al següent nivell..